YIT on käynnistänyt Sörnäisten Kalasatamassa, Verkkosaaressa uuden hankkeen, joka tarjoaa rakentajalle upean mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti.

As. Oy Helsingin Harjus on meren rannalla sijaitseva, 7–13-kerroksinen, arkkitehtuuriltaan ja sijainniltaan erityislaatuinen asuintalo. Etsimme asuntorakentamiseen, Harjus-hankkeelle – ja Harjuksen yhteyteen suunnitteilla oleviin asuntoyhtiöihin Smolttiin ja Kossiin – nyt vastaavaa työnjohtajaa.

”Harjuksen työmaa on huippupaikka huippuosaajalle. Hankkeen valmistuttua vastaava työnjohtaja on kerännyt työkalupakkiinsa runsaasti kokemusta muun muassa vaativasta pohjarakentamisesta ja kaikin puolin erityisen asuntohankkeen johtamisesta. Arkkitehtuuriltaan erottuva talo tullaan varmasti huomaamaan Helsingin seudulla”, kertoo YIT:n tuotantopäällikkö Timo Markkula.

Lue lisää As. Oy Helsingin Harjuksesta >>

 

Kiinnostavat haasteet ja toimiva työyhteisö odottavat

Osaava, innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on tae onnistuneista projekteista.

”YIT:n vahvuus on työyhteisössämme, jossa asiat toimivat ja työkaverit tukevat toisiaan. Osaava työyhteisö ja kiinnostavat haasteet odottavat myös Harjuksen työmaalle tulevaa vastaavaa työnjohtajaa”, Timo lupaa.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö ja elinympäristöjen kehittäjä ja toteuttaja. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä.

Teemme hankkeita yhdessä, jokaisen omia vahvuuksia kunnioittaen. Keskitymme asioiden aikaansaamiseen ja yhdessä tekemiseen unohtamatta, että töissä saa myös olla hauskaa. Meistä löytyy laatua, ammattitaitoa, ammattiylpeyttä, vahvaa työmoraalia ja pyrkimystä parempaan. Asunnonostajiemme asiakastyytyväisyydessä olemme toimialamme parhaimmistoa.

YIT:n ja Lemminkäisen yhdistymisen myötä 1.2.2018 henkilöstöllemme on auennut entistäkin monipuolisempia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittyä. Panostamme henkilöstömme koulutukseen ja henkilöstön sisäiseen liikkuvuuteen.

 

Lisätietoja As. Oy Helsingin Harjuksen vastaavan työnjohtajan tehtävästä: timo.markkula@yit.fi tai 040-8261080
Liity mukaan osaavaan porukkaamme ja hae Harjuksen vastaavaksi työnjohtajaksi täällä >>

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi