Kokeile kuukausi maksutta

LVIA-asiantuntija

Nokian kaupunki
Sijainti Nokia
Päivämäärät Julkaistu 24.2.2023 Hae viimeistään 20.3.2023

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvassa tilapalveluissa on haettavana LVIA-asiantuntijan toimi.

Nokian kaupungin tilapalveluiden tehtävänä on tukea kaupunkiorganisaation toimintaa järjestämällä toimintaan sopivat tilat ja niihin liittyvät palvelut. Tulosalueella työskentelee noin 50 henkilöä. Tilapalveluissa työskentelee kiinteistöhallinnon, ylläpidon ja rakennuttamisen tehtävissä 14 asiantuntijaa. Tilapalvelut hallinnoi kaupungin kiinteistökantaa, joka käsittää yli 100 kiinteistöä.

Nokian kaupunki investoi vahvasti tulevaisuuteen. Käynnissä on mittava rakentamisohjelma, hyvinvointikeskuksen ja palloiluhallin rakentaminen on käynnissä. Valmistelemme investointiohjelman mukaisia koulu- ja päiväkotihankkeita sekä uimahallihanketta. Ylläpidämme olemassa olevaa kiinteistökantaa rakentamisohjelman sekä vuosikorjausohjelman mukaisesti.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin rakentamisessa ja ylläpidossa. LVIA-asiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on oman alansa osalta tilapalveluiden talonrakennushankkeiden suunnittelunohjaus- ja rakennuttamistehtävät.

Nokian kaupunki on mukana HINKU-verkostossa ja KETS-ohjelmassa. LVIA-asiantuntija toimii näissä oman alansa asiantuntijana. LVIA-asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä ylläpidon talotekniikan asiantuntijan kanssa. Tehtävänkuvausta voidaan tarkentaa tehtävään valitun henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää vähintään LVI-insinöörin (AMK) tai aiempaa insinöörin tutkintoa ja käytännön kokemusta suunnittelusta tai rakennuttamisesta. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia.

Arvostamme kokemusta LVIA-töiden valvonnasta ja urakoinnista sekä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kokemus julkisesta rakentamisesta sekä oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti, mutta tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveyshuolto) terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti 20.3.2023 klo 12 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi Hakulomakkeen liitteeksi tulee liittää ansioluettelo tai CV skannattuna.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat