Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Hämeenlinnan kaupunki
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 19.12.2022 Hae viimeistään 23.1.2023

Etsimme rakennuttajainsinööriä infran rakennuttamisen hankinta- ja valvontatehtäviin 1.3.2023 alkaen. Tarkasta aloitusajasta voimme sopia vielä erikseen valittavan kanssa.

Tehtävä koostuu pääosin kaupungin ja sidosryhmien kanssa yhteishankintana toteutettavien rakennusurakoiden hankinta-asiakirjojen valmistelusta sekä urakoiden teknisestä ja kaupallisesta valvonnasta, turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä ja infran rakennuttamiseen liittyvistä muista tukitehtävistä.

Tyypillisimpiä rakennuskohteita ovat kadun- ja vesihuollon saneeraus- sekä uudiskohteet. Tavanomaisten katukohteiden lisäksi hankkeet voivat liittyä teiden, siltojen ja vesiväylien korjausrakentamiseen, viheralueiden ja puistojen rakentamiseen ja ulkoliikuntapaikkojen rakentamiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehtäväkohtaisen palkan noin 3900 €, jonka lisäksi voidaan maksaa 4-8% suuruista ammattialalisää, jonka suuruus riippuu aiemmasta työkokemuksestasi. Tukena työssäsi sinulla on kannustava ja asiantunteva työyhteisömme.

Meillä saat ison työnantajan monipuoliset edut, mm. paljon erilaisia liikuntaetuuksia, alennuksia kulttuuri- ja urheilutapahtumiin, Hämeenlinna-aitio HPK:n peleihin, vapaa-ajan mökkejä, työpaikkaruokailuetu sekä lukuisia paikallisten yritysten tarjoamia etuja!

Hämeenlinnassa pääset kehittämään ja kehittymään; sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin kaupungin prosessien kehittämiseen kuin oman osaamisesi kasvattamiseen koulutuksien kautta, joita tuemme koulutusapurahalla.

Mitä toivomme sinulta?

Tekniikan alan soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotasoista tutkintoa.

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hyvää tuntemusta rakennusalan yleisten sopimusehtojen, rakennushankkeen turvallisuutta koskevan lainsäädännön ja rakennusalan teknisen laadun käsitteiden ja vaatimusten osalta. Odotamme myös kykyä rakennushankkeen kokonaisvaltaiseen hahmottamiseen laadun, talouden, aikataulun ja turvallisuuden näkökulmista.

Katsomme eduksi kokemuksen rakennuttajana, valvojana ja turvallisuuskoordinaattorina toimimisesta tai vastaavasti urakoitsijan palveluksessa hankintaan, laskentaan ja projektinhallintaan ja -johtamiseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa myös kokemus julkisista hankinnoista, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Tervetuloa osaksi Hämeenlinnan väkeä!

Mikäli haluat jutella tehtävästä tarkemmin, vastaa rakennuttajapäällikkö Jere Takala kysymyksiisi puhelimitse: 036214512

Kiinnostuitko? Tästä täyttämään helppo hakulomakkeemme >

Haethan viimeistään 23.1.2023 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat