Kokeile kuukausi maksutta

Sisäilma-​asiantuntija

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 15.2.2024 Hae viimeistään 14.3.2024

Hei terveellisen sisäympäristön ja rakennusten kunnon vahva osaaja, tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin kaupunkiympäristölle!

Etsimme meidän asiantuntevaan tiimiimme sisäilma-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen, olisitko se sinä?

Tehtäviisi kuuluu:
  • ohjata kaupungin palvelurakennusten sisäilma- ja kosteusteknisiä, LVIA-, haitta-aine- ja muita rakennusteknisiä tutkimuksia
  • arvioida sisäilmariskien merkittävyyttä
  • linjata tutkimusten perusteella tehtäviä korjauksia
  • osallistua asiantuntijana kohteiden korjaushankkeisiin sekä sisäilmaviestintään.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävän kelpoisuusehtona on rakentamisen (talonrakennus- tai LVI-ala), luonnontieteiden, ympäristötieteiden tai ympäristöterveyden alalla suoritettu ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytämme useamman vuoden työkokemusta soveltuvista tehtävistä sekä kokemusta sisäilmaongelmien hoitamisesta, kuntotutkimuksista tai korjaussuunnittelusta. Haemme erityisesti henkilöä, jolla sisäilma-asiantuntemukseen yhdistyy vahva osaaminen rakennusfysiikan, uudis- ja korjausrakentamisen tai LVI-tekniikan alalta.

Toivomme sinulta hyvää päätöksentekokykyä, neuvottelutaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta. Arvostamme myös toimialamme toimintatapojen hyvää hallintaa, yhteistyökykyä sekä valmiutta uuden oppimiseen. Eduksi luemme RTA-pätevyyden, laaja-alaisen osaamisen sisäilman laatuun vaikuttavista tekijöistä, kokemuksen korjausrakentamisesta sekä kokonaiskäsityksen kiinteistöjen hoidosta, ylläpidosta ja elinkaarivaikutuksista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Helsingin kaupungin työntekijänä saat runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa laadukkaita työterveyshuollon palveluja, henkilöstökassan jäsenyyden, runsaasti liikkumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä etuja, työsuhdematkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti.

Työsi jälki on meille arvokasta ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 3936,78 euroa. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Jäikö jotain mietityttämään?

Lisätietoja voit aina kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajat löydät alta.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä täältä > hakemuksesi 14.3.2024 mennessä.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Viikoilla 8, 10 ja 11: tiimipäällikkö Anna Saarinen, puh. 09 310 33196, anna.saarinen(at)hel.fi
Viikolla 9: yksikönpäällikkö Katri Kuusinen, puh. 09 310 39163, katri.kuusinen(at)hel.fi

 https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat