Työmaapäälliköitä, työvaihemestareita, työnjohtoharjoittelijoita

Päivämäärät Julkaistu 21.2.2018 Hae viimeistään 11.3.2018

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on noin 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 3000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Etsimme nyt Jyväskylään ja Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ ja TYÖVAIHEMESTAREITA

sekä kesäksi

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJOITA

Tarjoamme pääsyn kasvavan yrityksen monipuolisiin työmahdollisuuksiin, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän ja hyvät henkilöstöedut yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista.

Työmaapäällikkönä johdat asuinrakennusprojektin tuotantoa ja toimit työmaan vastaavana työnjohtajana. Työmaapäällikkönä toimit työvaihemestareiden esimiehenä ja johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat.

Työvaihemestarina vastaat työmaan eri työvaiheiden toteuttamisesta. Asiakaspalvelu ja tiimissä toimiminen ovat sinulle sisäänrakennettuja taitoja.

Työnjohtoharjoittelijana asenteesi ratkaisee. Tinkimätön työmoraalisi auttaa sinua oppimaan työmaakäytännöt lyhyessä ajassa. Lisäksi vastuullisuus, huolellisuus ja positiivinen asenne ovat ominaispiirteitäsi.

Tehtävissä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI, RI, rakennusmestari) sekä vahvaa tuotantotaustaa ja kokemusta hankintojen valmistelusta. Koeteltu osaaminen vaativien asuntorakentamisen projektien johtamisesta sekä yhteistyökyky, hyvät esimiestaidot, vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Kuopion osalta työpäällikkö Sami Narinen, p. 050 321 33 25 ja Jyväskylän osalta tuotantopäällikkö Jukka Urvas p. 044 421 0452. Hakemukset lähetetään viimeistään 11.3.2018 mennessä osoitteeseen pohjola@pohjolarakennus.fi. Laita viestiin tieto, haetko Jyväskylän vai Kuopion toimipisteeseen.

POHJOLA RAKENNUS OY Keski- ja Itä-Suomi
Puh. 020 775 9600 • Kalevankatu 10, 40100 Jyväskylä • Puijonkatu 22 B 4. krs, 70100 Kuopio

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi