Kokeile kuukausi maksutta

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia

Pajala Yhtiöt Oy – Kunniallista rakentamista
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 9.9.2022 Hae viimeistään 12.10.2022
Sopii urallaan eteenpäin haluaville!
Haemme vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle

Meillä Pajalassa rakentaminen on yhteispeliä, jossa jokaisen työpanos on tärkeä ja kaikki tukevat toisiaan. Arvostamme rennon rehellistä meininkiä: puhumme suoraan, ongelmia ei lakaista maton alle ja nauru saa raikaa. Meillä hommat hoidetaan vahvalla ammattiylpeydellä ja hyvällä fiiliksellä. Uskomme, että tällä tavalla syntyy laadukkaita ja toimivia koteja – eli juuri sellaisia kuin lupaamme.

Vastaavaksi työnjohtajaksi – Uusi askel urallasi?

Haemme vastaavia työnjohtajia sekä alkaville että käynnissä oleville kerrostalojen työmaille Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.

Aikaisemmasta kokemuksesta vastaavan työnjohtajan tehtävissä on etua, mutta meidän kanssamme voit myös kasvaa tehtävään. Mikäli olet valmis ottamaan uuden askeleen urallasi ja tarttumaan haasteeseen, tämä voi olla ensimmäinen kohteesi vastaavana työnjohtajana. Etkä ole yksin – meillä Pajalassa hommia tehdään yhdessä ja toisiamme tukien!

Työnjohtajaksi Pajalaan – Osaksi rentoa porukkaamme?

Haemme työnjohtajia sekä alkaville että käynnissä oleville kerrostalotyömaille Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Pajalassa pääset osaksi rennon rehellistä porukkaamme, jossa jokainen saa olla oma itsensä eikä kenenkään tarvitse uhrata työlle koko elämäänsä. Tarjoamme vakituisen työpaikan aidossa kasvuyrityksessä, jossa kehitymme raketin lailla mutta kunniallinen rakentaminen pysyy kaiken lähtökohtana.

Sinulta toivomme motivoitunutta ja suoraselkäistä asennetta: hommat hoidetaan sovitusti ja ongelmat on tehty yhdessä ratkaistavaksi. Toivomme, että sitoudut ”yhden kerroksen kulttuuriimme”, jossa kaikkien työtä arvostetaan ja toisia autetaan.

 

Mikäli haluat jutella lisää, soita tai laita sähköpostia. Lisätietoja antavat tuotantojohtajamme Tuomas ja Pasi.

TAMPERE: Tuomas Paananen, tuomas.paananen@pajala-yhtiot.fi, +358 50 303 3765
PÄÄKAUPUNKISEUTU: Pasi Marttila, pasi.marttila@pajala-yhtiot.fi, +358 50 542 5522

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.