Sweco Trainee 2019 -ohjelma tarjoaa nuorille asiantuntijoille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja valmistautua tulevaisuuden haasteisiin! Etsimme 14 vastavalmistunutta tai jo hetken työelämässä ollutta tulevaisuuden asiantuntijaa eri puolille Suomea erilaisiin tehtäviin. Toimi heti – haku päättyy 7.10.

Sweco Trainee 2019 -ohjelma tarjoaa nuorille asiantuntijoille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja valmistautua tulevaisuuden haasteisiin! Etsimme 14 vastavalmistunutta tai jo hetken työelämässä ollutta tulevaisuuden asiantuntijaa eri puolille Suomea erilaisiin tehtäviin.

 

Mistä on kyse?

Sweco Trainee-ohjelma kestää vuoden, jonka aikana nuoret asiantuntijat työskentelevät tietyssä tehtävässä kokoaikaisesti toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa.

Osallistujat kokoontuvat lisäksi säännöllisin väliajoin Trainee-koulutuspäiviin. Koulutuspäivät sisältävät muun muassa esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen kehittämistä, projektikoulutusta, alalla hyödynnettäviin kokemuksellisiin teknologioihin tutustumista sekä valmennusta tulevaisuuden esimiestehtäviin.

Etsimämme Sweco Trainee on motivoitunut vastavalmistunut tai urallaan alkuun päässyt tekniikan alan insinööri tai diplomi-insinööri, jolla on halua ja kykyä kehittää itseään muun muassa projektinjohto- ja esimiestehtäviin.

Työsuhde alkaa tammikuun 2019 alussa ja on toistaiseksi voimassa oleva. Trainee-ohjelman jälkeen työsuhde Swecolla jatkuu sinulle sovitussa tehtävässä. Lue alta lisää, millaisia paikkoja ohjelmassa on tarjolla ja hae mukaan!

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Olemme vastuullinen ja joustava työnantaja, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Katso lisää, millaista on työskennellä Swecolla:

Sweco Trainee -paikat

Sisäilmaston laadunhallinnan asiantuntija -trainee (Helsinki)
Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana sisäilma- ja kosteusvauriohankkeiden tutkimuksissa ja rakenteiden korjaustarpeen arvioinnissa. Lisäksi sinulle voidaan antaa rakentamisen aikaisia laadunvarmistustehtäviä. Tehtävänkuva tarkennetaan valitun henkilön mukaan.

Rakennesuunnittelija -trainee (Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pietarsaari, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere tai Turku)
Rakennesuunnittelun tehtävissä pääset suunnittelemaan rakenteita erilaisten suunnitteluohjelmien avulla. Sinulla on mahdollisuus työstää niin betoni-, teräs- kuin puurakenteitakin osana osaavaa tiimiä. Mahdollisesti pääset myös tekemään laskentaa oman osaamisesi puitteissa.

Betonitekniikan asiantuntija -trainee (Vantaa)
Tehtävässä toimit asiantuntijana betonirakenteiden kuntotutkimuksiin, betonin laadunvarmistukseen ja erilaisiin betonirakenteiden vaurioselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jonka sisältö rakennetaan osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Tukenasi on vahva tiimi.

Rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntija -trainee (Helsinki)
Tehtävässä toimit rakennushankkeissa projektinjohtajan avustajana rakennuttamistehtävissä. Vastaat muun muassa esityslistojen ja pöytäkirjojen laatimisesta ja urakkakilpailutusten järjestelyistä. Lisäksi toimit rakennustöiden valvojana vastaten oman osaamisalueesi töiden valvonnasta (RAK, LVI, SÄH).

Projekti-insinööri / projektipäällikkö -trainee (Helsinki)
Rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Projektipäällikkönä toimit asiakkaan projektissa rakennuttajakonsulttina ja tehtäviisi kuuluvat hankkeen projektinjohtotehtävät.

Vesihuollon projektipäällikkö tai suunnittelija -trainee (Helsinki, Turku, Tampere tai Oulu)
Toimiva ja turvallinen vesihuolto on yhdyskuntien perusedellytys. Tarjoamme vesihuoltoverkostojen, vedenhankinnan ja -käsittelyn, jätevedenkäsittelyn ja hulevesien hallinnan suunnittelu- ja konsulttipalveluita kaupungeille, kunnille, vesihuoltolaitoksille ja teollisuudelle. Tehtävänkuva muokataan kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Maankäytön suunnittelija -trainee (Helsinki, Turku, Tampere tai Oulu)
Etsimme maankäytön suunnittelijaa monipuolisiin kaavoituksen ja maankäytön suunnittelutehtäviin. Tarvitsemme sinua laatimaan asema- ja yleiskaavoja sekä niihin liittyviä selvityksiä kuntien ja yksityissektorin toimeksiannoissa. Pääset laatimaan myös 3D-havainnekuvia kaavaratkaisuista.

Infran ja liikenteen suunnittelija -trainee (Helsinki, Turku, Tampere tai Oulu)
Haemme suunnittelijaa rakennetun ympäristön infrahankkeisiin (kadut, tiet, alueet) liittyviin monipuolisiin suunnittelu- ja konsultointitehtäviin. Tarkka työnkuvasi muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Prosessiasiantuntija -trainee (Helsinki)
Tehtäviisi kuuluvat prosessisuunnittelun ja asiantuntijan tehtävät. Työskentelet prosessisuunnittelijana sekä osana tiimiä että itsenäisesti. Hoidat osaltasi myös asiakaskontakteja ja viestintää. Tehtävässä on erityisen tärkeää huomioida turvallisuus kaikissa prosessisuunnittelun vaiheissa. Työskentelet yhteistyössä myös muiden toimialojen kanssa.

Jos olet kiinnostunut toimi nopeasti!

Hakuaika päättyy 7.10.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan Hae paikkaa -painikkeen kautta. Liitä mukaan myös opintosuoritusotteesi. Jos hakemassasi tehtävässä on useampia mahdollisia paikkakuntia, mainitsethan myös, missä päin Suomea haluaisit työskennellä. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit sopiva Sweco Trainee.

Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Valintaprosessissamme on useampi osuus, viimeiseen vaiheeseen pääsevät osallistuvat myös henkilöarviointeihin, jotka järjestetään seuraavina sovittuina ajankohtina: 5.11. (Helsinki), 8.11. (Tampere) ja 13.11. (Helsinki). Lopulliset valinnat teemme marraskuun aikana ja valittujen työsuhde alkaa tammikuun alussa.

Lisätiedot

Jos sinulla jäi vielä kysyttävää tehtävistä tai hakuprosessista, olethan yhteydessä Riikka Rannikkoon, puh. 040 508 4354 tai riikka.rannikko@sweco.fi.