”Olen voinut keskittyä opiskeluaikana osaamiseni kehittämiseen, kun kesätöitä ei tarvinnut hakea joka vuosi uudelleen,” kertoo Oppivasta valmistunut Roosa, joka työskentelee nyt nuorempana työnjohtajana.

Oletpa sitten opiskelija, vastavalmistunut tai rakennusalan ammattiin tähtäävä, sinulla on mahdollisuus päästä meillä työurasi alkuun. Kansainvälisessä ympäristössä voit kehittyä ja oppia uutta joka päivä. Tutustu harjoittelumahdollisuuksiin ja testaa olisiko sinusta skanskalaiseksi. Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Meillä pääset harjoittelusi aikana kehittämään omaa osaamistasi, selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi ja saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristö tarjoaa mahdollisuuden soveltaa opittuja asioita käytäntöön. Meillä on tarjolla monenlaisia tehtäviä – sinulla ei tarvitse olla rakennusalan koulutusta. Tärkeintä on motivaatiosi oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Skanska Oppiva -harjoitteluohjelma on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma

Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmassa pääset keskittymään omaan kehittymiseen. Saat joka kesä haastavampia tehtäviä ja sinulle luodaan oma oppivapolku. Hakuaika seuraavaan harjoitteluohjelmaan alkaa 1.1.2020.

Miksi Skanska Oppivaan kannattaa hakea?

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja tutustu oppiviin >

Kesätöissä Skanskalla

Harjoitteluohjelmien lisäksi voit tutustua rakennusalan monipuolisiin tehtäviin ja päästä kokeilemaan koulussa opittua käytännössä kesätöiden kautta. Haku kesätöihin alkaa 1.2.2020.

Kesätyösi alkaa perehdyttämisellä, jolloin opastamme sinut turvalliseen työskentelyyn. Sinulla on koko ajan mahdollisuus kääntyä kokeneemman skanskalaisen puoleen ja kysyä neuvoa. Saat myös palautetta työstäsi kehittymisesi tueksi. Harjoittelu antaa sinulle mahdollisuudet verkostoitua ja hankkia kokemusta tulevaisuuttasi varten.

Tutustu kesätöihin ja muihin harjoittelumahdollisuuksiin tästä >

Testaa olisiko sinusta skanskalaiseksi

Tee testi >