Värväämön Sonja Vainio ja Juho Palosaari auttavat urapolkusi rakentamisessa ja etsivät sinulle kiinnostavimmat työmahdollisuudet. Lue lisää!

Vuoden vaihtumisen myötä rakennusalalla starttaa paljon uusia työkohteita. Tämä tietää alan toimihenkilöille – kuten työnjohtajille, vastaaville mestareille ja laskenta- tai projekti-insinööreille – kiinnostavia uusia työmahdollisuuksia. Miten löytää itselleen parhaimmat työpaikat?

Teimme uuden työn löytämisestä todella helppoa perustamalla oman agenttitoimiston rakennusalan toimihenkilöille, Värväämö Agentin. Samalla käänsimme työnhaun päälaelleen – sinun ei tarvitse enää kirjoittaa hakemuksia, vaan me kuuntelemme uratoiveesi, kartoitamme osaamisesi ja etsimme sinulla kiinnostavimmat työpaikat.

Toimimme kuin agenttitoimisto – siis ihan niin kuin leffatähdillä. Palvelu on sinulle myös täysin ilmainen. Eikä haittaa, vaikka et olisi juuri nyt valmis hyppäämään uusiin tehtäviin – toimimme sinun aikataulusi mukaan!

Värväämön Agentin myötä saat käyttöösi kaksi täysipäiväistä rekrytoinnin ammattilaista, Sonja Vainion ja Juho Palosaaren, joilta löytyy plakkareistaan yli 10 vuotta rekrytointikokemusta. Sonjalla ja Juholla on laajat kontaktit alan yrityksiin, tavoitatkin yhdellä yhteydenotolla yli 500 rakennusalan yritystä moderneista pörssiyhtiöistä pienempiin perheyrityksiin. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.: Fira, InfraOne, Hartela, R4 Korjausurakointi, Sähkö Arina, EKE, NHK Rakennus sekä Rakennuskultti.

Viimeisen vuoden aikana noin 50 rakennusalan toimihenkilöä on löytänyt uuden työpaikan Värväämö Agentin avulla. Tutustu alta muutamaan heistä.

  • Habi Yawarin tarina – lue tästä linkistä! Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri Habi Yawari opiskeli Rovaniemellä, mutta löysi harjoittelu- ja työpaikan 800 kilometrin päästä pääkaupunkiseudulta.
  • Tuoman Silvénin tarina – lue tästä linkistä! Opettajana työskennellyt Tuomas Silvén kyllästyi työhönsä ja opiskeli aikuisella iällä muuntokoulutuksen avulla itsensä rakennusmestariksi.
  • Joni Rosenbergin tarina – lue tästä linkistä! Nuori työnjohtaja Joni Rosenberg hyödynsi verkostojaan, kun hän löysi uuden työn LinkedIn:n avulla.

Etsimme tällä hetkellä asiakasyrityksiimme vakituisiin tehtäviin muun muassa seuraavia osaajia. Lue lisää klikkaamalla sinua kiinnostavaa nimikettä!


Klikkaa lisää Värväämö Agentti -palvelusta ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Voit aina olla myös suoraan yhteydessä Sonja ja Juhoon.

Tutustu Värväämöön lisää tästä >