YIT ja Lemminkäinen ovat nyt yhdessä YIT. Haemme kymmeniä työmaatoimihenkilöitä entistäkin monipuolisempiin urapolkuihin eri liiketoimintoihimme.

Kun kaksi yli 100-vuotiasta rakennusalan yritystä paiskaa kättä ja ryhtyy toimimaan yhdessä, syntyy merkittäviä asioita. Yhdistymisen myötä henkilöstöllemme aukeaa entistäkin monipuolisempia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittyä.

Uusi YIT on parempien kotien, toimivampien toimitilojen sekä vaativan infran rakentajia ja päällystyksen ammattilaisia. Rakennamme, kehitämme ja ylläpidämme vetovoimaisia ja kestäviä elinympäristöjä.

Vahvistamme yhteistä joukkoamme ja haemme eri liiketoimintoihin ja eri puolille Suomea kymmeniä työmaatoimihenkilöitä. Lisätietoja haussa olevista tehtävistä voit kysyä rekrytointi- ja resurssipäällikkö Timo Piililtä, puh. 040 573 3254 ja työsuhdepäällikkö Tero Viheriärannalta, puh. 050 537 8954.

Katso tarkemmat tehtäväkuvaukset ja jätä hakemuksesi 25.2.2018 mennessä osoitteessa www.yitgroup.com/tyopaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi