Sitowise osti Yhtyneet Insinöörit

Sitowise on 1. maaliskuuta ostanut sähkösuunnitteluun erikoistuneen Yhtyneet Insinöörit oy:n koko osakekannan.

Sitowise on 1. maaliskuuta ostanut sähkösuunnitteluun erikoistuneen Yhtyneet Insinöörit oy:n koko osakekannan.

Vuonna 1986 perustettu Yhtyneet Insinöörit suunnittelee sähköjärjestelmien lisäksi esimerkiksi rakennusten tele-, turvallisuus-, AV- ja valaistusjärjestelmiä. Kohteet ovat uudis- ja korjaussuunnittelua laajalla kirjolla toimisto- ja liikerakennuksista teollisuus- sekä julkiskohteisiin. Se on ollut mukana esimerkiksi useissa Eduskuntatalon peruskorjauksen eri hankevaiheissa.

Yhtyneet Insinöörit jatkaa toimintaansa omalla nimellään Sitowisen tytäryhtiönä mutta heti alusta asti kiinteässä yhteistyössä Sitowisen eri palvelualueiden kanssa. Yhtyneiden Insinöörien koko 24 hengen osaajajoukkue jatkaa nykyisissä tehtävissään mukaan lukien toimitusjohtaja Juha Kiviniemi, joka jatkaa yhtiön toimitusjohtajana. Yrityksen entiset omistajat tulevat kaupassa Sitowisen osakkaiksi.

”Meillä on nyt maanlaajuisesti yhteensä yli 80 sähkösuunnittelun asiantuntijaa. Voimat yhdistämällä voimme tarjota uusille ja nykyisille asiakkaillemme laajempaa osaamista uusiin kohdetyyppeihin ja entistäkin laajempiin hankekokonaisuuksiin unohtamatta kuitenkaan pienempiä asiakkaitamme”, Sitowisen talotekniikan toimialan johtaja Jan Tapper sanoo tiedotteessa.

Sitowise on ollut viime kuukausina erittäin aktiivinen yritysostaja. Se on ostanut kesäkuusta 2018 lähtien muun muassa LVI-Insinöörit, Siltaexpertin, Geotekin suunnitteluliiketoiminnan, Kon-Insin, Insinööritoimisto Jorma Väänäsen, MA-arkkitehdit ja HS-Tecin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise osti Yhtyneet Insinöörit”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi