Kokeile kuukausi maksutta

Työmaainsinööri

Skanska
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 27.5.2024 Hae viimeistään 9.6.2024

Haemme työmaainsinööriä Pirkanmaan yksikköön kustannushallinnan pariin

Pirkanmaan yksikössämme pääset mukaan monipuolisille hankkeille, jotka jäävät elämään muun muassa oppimiseen ja hyvinvointiin innostavina tiloina sekä eläväisinä ja viihtyisinä liike- ja toimitiloina. Toteutamme esimerkiksi Valkeakoskelle Sorrilan yhtenäiskoulun, Prisman saneeraus- ja laajennusurakan Ylöjärvelle ja viimeaikaisena hankkeena olemme toteuttaneet myös Nokian hyvinvointikeskuksen.

 

Työmaainsinöörinä huolehdit työmaan etenemisestä vastaavan työnjohtajan, työpäällikön ja muun työmaaorganisaation kanssa. Toimit linkkinä hankinnan, tuotannon ja suunnittelunohjauksen välissä ja olet tärkeässä roolissa työmaan sisäisen tiedonkulun koordinoinnissa. Tehtäviisi kuuluvat erityisesti kustannushallinnan ja -ennustamisen tehtävät hankkeella. Huolehdit oman työsi puitteissa, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi. Vastaat osaltasi siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen toimintaamme. Olet myös mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja.

Liity osaksi osaavaa ja mutkatonta joukkoamme!

Tärkeän työsi avulla hankkeemme kustannushallinta on ajantasaista, jolloin vaikutat suoraan myös asiakastyytyväisyyteemme sekä yhteiseen tulokseemme ja onnistumiseemme. Saat mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisen rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin ja pääset vaikuttamaan projektin kulkuun sekä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseen.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta rakennusalan toimihenkilötehtävistä projektinjohtourakan sekä toimitilahankkeiden parista
  • soveltuvaa koulutusta (rakennusinsinööri tai DI)
  • kustannushallinnan ja -ennustamisen tuntemusta ison toimitilahankkeen kustannushallinnan parissa sekä sisäisesti että tilaajan suuntaan
  • kustannushallintajärjestelmän tuntemusta
  • yhteistyö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitoja
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa – meillä työsi jää elämään!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat