Antero Tähtisaari yhdisti kiinteistöt ja kehittämisen

TOAS Antero TähtisaariAntero Tähtisaari pääsee yhdistämään kiinteistö- ja infrapalveluyritys Alltimen liiketoimintajohtajana kaksi kiinnostuksen kohdettaan: kiinteistöt ja liiketoiminnan kehittämisen.
”Olen aloittanut urani isännöitsijänä ja siitä edennyt pikkuhiljaa. Kiinteistöala kehittyy koko ajan, joten työskentely ei käy tylsäksi”, Tähtisaari sanoo.
Tähtisaaren tehtävä on paitsi johtaa Alltimen kiinteistöhuoltopuolta myös kehittää toimintaa yhdessä omien huoltopäälliköiden sekä asiakkaiden eli isännöitsijöiden kanssa.
Liiketoimintajohtajan tehtävä on uusi. Tähtisaaren mukaan se perustettiin, koska yritys halusi terävöittää kehittämistä ja ymmärtää entistä paremmin myös asiakkaidensa tarpeet. Lähitulevaisuudessa Alltimen tavoitteena on vahva ja vakaa kasvu, jota uusi liiketoimintajohtaja tukee omilla toiminnoillaan.
”Ydintoiminta meillä on hyvässä kunnossa.”
Alltime työllistää noin 70 henkeä Rovaniemellä, Oulussa, Lahdessa, Helsingissä ja Ylivieskassa. Yksi Tähtisaaren tehtävistä on paikallistaa mahdollisia muita laajentumissuuntia.
”Pääkaupunkiseutu ja muut kasvukeskukset, kuten Tampere ja Jyväskylä, kiinnostavat meitä.”
Tekniikan kehittyminen kiinteistöissä tuo uusia vaatimuksia huollolle. Tähtisaaren mukaan on oleellista, että laitteet tunnetaan ja tarvittaessa niiden käyttöön koulutetaan.

  • Antero Tähtisaari
  • Syntynyt 1984 Rovaniemellä, asuu Oulussa
  • Diplomi-insinööri, Oulun yliopisto, 2017
  • Rakennusinsinööri, Rovaniemen ammattikorkeakoulu, 2009
  • Liiketoimintajohtaja, Alltime oy, 23.1.2017–
  • Aluejohtaja, Corbel oy, 1.1.2012–22.1.2016
  • Harrastaa maasto- ja maantiepyöräilyä sekä kuntosalia

Teksti: Merja Mannila
Kuva: Alltime

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi