Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy

Arkkitehti Mikko Lahikainen on nimitetty 1.4.2014 alkaen Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy:n varatoimitusjohtajaksi vastaten jatkossa yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Samalla Lahikainen otti vastaan myös Vahanen-yhtiöiden Arkkitehtipalvelut-liiketoiminta-alueen johtajan tehtävät, jolloin hänet kutsuttiin mukaan myös Vahanen-yhtiöiden johtoryhmään.
Arkkitehti Jani Ristimäki on nimitetty 1.4.2014 alkaen Vahanen-yhtiöiden Arkkitehtipalvelut-liiketoiminta-alueen suunnittelujohtajaksi vastuualueenaan julkinen rakentaminen. Samalla hän vastaa edelleen Eduarch-yksikön toiminnasta Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy:ssä. Ristimäki on mukana myös Innovarchin johtoryhmässä.
Arkkitehti Harri Nikulainen on nimitetty 1.4.2014 alkaen Arkkitehtipalvelut-liiketoiminta-alueen hankekehitysjohtajaksi.Hän vastaa arkkitehtipalveluiden myynnistä ja kehittämisestä. Nikulainen on mukana myös Innovarchin johtoryhmässä.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi