Nimitykset Julkaistu

Vesa Ahlroos aikoo jatkaa uudistamisen polulla

TOAS Vesa AhlroosDiplomi-insinööri Vesa Ahlroos on nimitetty NCC:n pääkaupunkiseudun korjausrakentamisen toimialajohtajaksi 4. tammikuuta alkaen. Hän on toiminut korjausrakentamisessa vuodesta 1992.
”Johdin aiemmin suurinta NCC:n pääkaupunkiseudun kolmesta korjausrakentamisen yksiköstä. Aion jatkaa samalla uudistamisen polulla, jolla on menty edellisetkin vuodet”, Ahlroos sanoo.
Markkinatilanne näyttää hänestä hyvältä.
”Pääkaupunkiseudun korjausrakentamismarkkina kasvaa tasaisesti eikä juuri reagoi talouden suhdannemuutoksiin. Tällä hetkellä tehdään perinteisen korjaamisen lisäksi paljon remontteja tekniikan ehdoilla. Korjattava talo saattaa olla rakennusteknisesti hyvässä kunnossa, mutta tekniikka on jo aikansa palvellut.”
Kilpailu on silti kovaa.
”Korjausrakentamismarkkina on perinteisesti toiminut puskurina uudisrakentamisen kyykätessä. Lisäksi markkinoille on tullut uusia yrityksiä uudenlaisilla toimintatavoilla, kuten aggressiivisella hinnoittelulla tai lyhyitä läpimenoaikoja luvaten.”

  •  Vesa Ahlroos
  • 51-vuotias, kotoisin Turusta, asuu Espoossa
  • Diplomi-insinööri, Teknillinen korkeakoulu, 1997
  • NCC oy, pääkaupunkiseudun korjausrakentamisen toimialajohtaja 2017–, yksikön johtaja 2008–2016, työpäällikkö 1998–2007, työmaainsinööri 1996–1998
  • Puolimatka oy, työmaainsinööri 1993–1996
  • Rakennus-Ruola oy, työmaainsinööri 1990–1993

Teksti: Maria Huusko
Kuva: Mika Pajo

Rakennuslehden pääuutisia