Kokeile kuukausi maksutta

Lentokenttähotelli Bonus Inniä korjataan päivän tahdilla – koronavirus ei ole sitä sekoittanut

Junamaisesti etenevä tahtituotanto on erityisen herkkä sellaisille häiriöille työvoiman tai materiaalien saatavuudessa, joita koronaviruspandemia voi aiheuttaa. Bonus Inn -hotellin korjaushankkeessa Vantaalla näiltä ongelmilta on toistaiseksi vältytty.

Työnjohtaja Wilhelm Lunden ja vastaava mestari Mikko Hell melkein valmiissa huoneessa.

Jos tahtituotannolle hakee kohdetta mihin se soveltuu parhaiten, sellainen voisi olla hotellin facelift-korjaus. Constissa tahtituotantoa on kehitetty usean vuoden ajan, ja Hotelli Bonus Inn -lentokenttähotellin korjaus tarjosi tilaisuuden näyttää, mihin sillä pystytään.

Hankkeen kilpailutukseen osallistui useita urakoitsijoita, ja valinta tehtiin kahden osapuolen kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen. Tilaaja antoi raamit aikataulun toteutukselle, jonka jälkeen päätös tahtiaikataulusta tapahtui Constin ehdotuksesta urakkaneuvottelujen aikana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lentokenttähotelli Bonus Inniä korjataan päivän tahdilla – koronavirus ei ole sitä sekoittanut”

Viimeisimmät näkökulmat