Lentokenttähotelli Bonus Inniä korjataan päivän tahdilla – koronavirus ei ole sitä sekoittanut

Junamaisesti etenevä tahtituotanto on erityisen herkkä sellaisille häiriöille työvoiman tai materiaalien saatavuudessa, joita koronaviruspandemia voi aiheuttaa. Bonus Inn -hotellin korjaushankkeessa Vantaalla näiltä ongelmilta on toistaiseksi vältytty.

Työnjohtaja Wilhelm Lunden ja vastaava mestari Mikko Hell melkein valmiissa huoneessa.
Jos tahtituotannolle hakee kohdetta mihin se soveltuu parhaiten, sellainen voisi olla hotellin facelift-korjaus. Constissa tahtituotantoa on kehitetty usean vuoden ajan, ja Hotelli Bonus Inn -lentokenttähotellin korjaus tarjosi tilaisuuden näyttää, mihin sillä pystytään.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lentokenttähotelli Bonus Inniä korjataan päivän tahdilla – koronavirus ei ole sitä sekoittanut”